Spännande helguppdrag

Hej!

Man brukar säga att man blir som dom som man är med, ens vänner, bekanta etc.

Om ni tar 5 av era vänner ni träffar mest och är med, frågar va det har i lön och delar det på 6. SÅ kommer du förmodligen inte hamna jättelångt ifrån din egen lön.

Vad vill jag säga med detta. Jo även fast man såklart älskar att vara med sina nära vänner och absolut ska fortsätta vara det. Så tveka inte på att ta steget att lära känna nya människor.

Är du intresserad av något speciellt ämne och du vet att den där personen på gymet, grannen etc håller på med detta. Varför inte ta kontakt med den? Man behöver ju inte gå hårt ut och fråga direkt, kan vi vara vänner men lite löst snack funkar ju alltid. Frågar man någon om något som denna är intresserad och brinner om brukar det sällan vara ett problem att få ett svar. Sedan när man värmt upp lite kan man ju fråga om mer hjälp eller kanske tillochmed om den personen kan vara lite av en mentor om man har frågor?

En kul övning som garanterat kommer att stärka ditt självförtroende som jag hoppas någon som läser detta kunde göra är, skriv ner 3 personer som du önskar att du kände bättre på grund av något intresse du har och ta ett första steg i kontakten, Facebook kan vara jäkligt praktiskt ibland.

attackera det som skrämmer dig är en grymt bra känsla att gå efter. Känslan man kan få om tittat på den där personen som ni är intresserade av att träffa, men som skrämmer er att bara gå upp och prata med. De är de vi är ute efter.

Gör något nu i helgen som skrämmer er socialt.
 
DOO IT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0